A megérdemelt luxus!

 

Az üzleti életben és a magánszférában is egyre több igényes férfivel találkozunk. Az ő számukra is egyre inkább előtérbe kerül a jól ápoltság kérdése, mivel a jól ápolt férfi önbizalma erősebb, fellépése határozottabb.

Az önmagával és a külsejével egyaránt törődő igényes férfiak részére alkották meg a 4VOO prémium minőségű bőrápoló termékcsaládot. A készítményeket állatkísérletek nélkül, olyan tapasztalt és független szakemberek fejlesztették ki, akik csak a maximális hatást biztosító eredményeket tartották meg és hasznosították. Ennek az időigényes kutatási munkának köszönheti a 4VOO termékcsalád egyedülálló kiválóságát.

A kamaszkor bőrproblémáin túljutva, a kozmetikai ipar igyekszik az „érettebb” korosztály speciális igényeit kielégíteni, olyan lenyűgöző és sokszínű anti-aging termékeket kínálni, amelyek hatásosan kezelik az öregedés tüneteit, hidratálnak, feszesítenek és védelmet nyújtanak a környezeti ártalmakkal szemben. A specifikus hatóanyagok erőteljesen képesek stimulálni a bőrben lejátszódó folyamatokat és látványos eredményeket mutatnak.

Mivel a férfi bőrnek a női bőrtől eltérő sajátosságai is vannak, ápolásuk néhány vonatkozásban különbözik. A mindennapi borotválkozásnak köszönhetően a leggyakoribb problémák egyike a szőrtüszőgyulladás, mivel a megvastagodott szaruréteg hajlamosabbá teszi a bőrt a szőrbenövésre és a gyulladások kialakulására.

A borotválkozás okozta irritációk egyben érzékenyebbé, szárazabbá és megviseltté is tehetik a férfi bőrt. Ezek megvédésére a 4VOO kozmetikumokban olyan hatékony összetevőket alkalmaznak, amelyek a kényeztetés mellett a férfi bőrápolás sajátos igényeit kezelik.

 

Manapság a férfi smink nemcsak a média szereplők körében megszokott, használata a mindennapi bőrápolás részét képezi. A 4VOO visszafogott sminkkollekciója vonzóbbá,  szabályosabbá és érzékibbé varázsolja a férfiarcot. Eltünteti a kisebb bőrhibákat és sérüléseket, csökkenti a kialvatlanság és a fáradtság nyomait, megszünteti és szabályozza a bőr túlzott kifényesedését, egységessé teszi a bőrfelszínt, kiemeli és hangsúlyosabbá varázsolja a tekintetet.

 

„A smink arra szolgál, hogy kiemelje a férfiasságot „ –mondta Jean- Paul Gaultier francia divatguru.

 

A termékek diszkrét, de férfias illata, elegánsan férfias csomagolása, egyszerű használata valóban a megérdemelt luxus élményét nyújtja!

 

Magyarországi forgalmazó: 4men Cosmetics Kft. www.4voo.hu, Webáruház: www.only4men.hu, Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.