Igazi luxus, igazi férfiaknak

   Szépüljön a leghíresebb sztárokkal – Ön is megérdemli a

   kényeztetést!

 

4VOOdistinct man - a férfinak, aki ad magára

http://4voo.com/education/testimonials.htm

Mindannyian tudjuk mennyit is költ havonta egy férfi az autójára és a cipőjére. VAJON A BŐRÉRE MENNYIT ÁLDOZ HAVONTA? Többet ápolja a cipője bőrét, mint arcbőrét?

Pedig a bőre is napi gondozásra szorul, ami legalább annyi magabiztosságot kölcsönöz, mint az autója vagy a cipője.

A sikeres férfi nemcsak kapcsolatait, hanem arcbőrét is minden nap ápolja a tökéletes megjelenés érdekében.

Marek Hewryk (www.marekhewryk.com) vegyész, biológus közel egy évtizede megalakított egy innovatív kanadai bőrápolási és kozmetikai céget 4VOO néven (www.4voo.com). Ezek a legmodernebb technológiával előállított kozmetikumok szolgálják a leghíresebb sztárok, hírességek, előkelőségek, üzletemberek igényeit, a legismertebb szakemberek ajánlásaival. (http://www.4voo.com/education/testimonials.htm)

  

Az egész világon jól ismert luxus márka vezető terméke a londoni Harrods vagy a párizsi Lafayette áruházaknak is. Magyarországon 2012. évtől kapható a 4men Cosmetics Kft. forgalmazásban. www.4mencosmetics.hu

A 4VOO termékek eredményessége az az egyensúly, ami a természetes hatóanyagok és a mesterséges összetevők felhasználása során a legoptimálisabban állítható elő. A mai kor közkedvelt természetes hatóanyagai allergiás reakciót válthatnak ki, míg sok esetben a mesterséges összetevők teljesen allergén mentesek. A laboratóriumokban gondosan tesztelt „mindkét világ” összetevőinek szinergiája segítségével sikerült előállítani a piacon jelenleg leghatékonyabb bőrápoló termékcsaládot. Peptidek („hírvivő molekulák”) alkalmazásával készült minden kozmetikum, amik szabályozzák a sejtek tevékenységét, fokozzák a bőr kollagén szintézisét. Ennek köszönhetően a 4VOO termékek nemcsak azonnali látványos javulást eredményeznek, hanem hosszútávon beépülnek a bőrbe és látványosan javítják a bőrképet. Kiváló kiegészítői lehetnek plasztikai beavatkozásoknak és időben elkezdett használattal megelőzhetőek ezek a kezelések.

A 4VOO termékcsalád dekor-kozmetikumai is a legkiválóbb minőséget képviselik a világpiacon. Luxus ajak-, szem és körömápoló termékeik, alapozóik és korrektoraik a legismertebb világsztárok sikerességét szolgálják. A kellemetlen arcelszíneződések eltakarása vagy az ajkak és a szemkontúr ápolása a mai világban természetes igénye a férfiaknak is. Nemcsak a filmvásznon, de az üzleti életben a kötelező rendezvényeken is segíti a magabiztosságot a kellemetlen szépséghibák elfedése, az előnyös alkati tényezők kihangsúlyozása.

Magyarországi forgalmazó: 4men Cosmetics Kft. www.4voo.hu, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.